Karosszéria fóliázás

A láthatatlan védőburok

A makulátlan, frissen csillogó fényezés nem csak az újonnan vásárolt autók kiváltsága. A LLumar PPF (Paint Protection Film) karosszériavédő fóliával megóvhatja autóját a felverődő kavicsoktól, karcolásoktól, a jégmenetesítő só hatásaitól és más fizikai behatásoktól.

A high tech PresicionCut technológiával a gyári paraméterek alapján kerülnek kivágásra az egyes elemek, így ez a víztiszta, flexibilis fólia tökéletesen illeszkedik minden gépjárműre. Ez azt jelenti, hogy a sérüléseknek leginkább kitett felületek, mint a visszapillantó tükrök, a motorháztető vagy a lökhárítók is első osztályú védelmet élveznek a fóliázást követően.

A szakszerű telepítésnek és a LLumar minőségnek köszönhetően a karosszériavédő fólia az évek folyamán sem sárgul be, repedezik vagy hólyagosodik fel.

A fóliával bevont autók ápolása semmiben nem tér el a hagyományos eljárástól: kedve szerint mossa, és időnként políroztassa a gépjárművet.

A karosszériavédő fóliázás nem károsítja az eredeti fényezést, és ami ennél is fontosabb a drága javítások vagy újrafényezés árának a töredékéért gondoskodhat a hosszan tartó védelemről.

Karosszéria védő fóliázás

Vissza a Davefolia főoldalára